Warmtepomp informatie

Alles wat u wilt weten over warmtepompen

Iedereen wil comfortabel wonen en een zo laag mogelijke energierekening. Met een warmtepomp slaat u twee vliegen in één klap. De Warmtepompspecialist stelt graag eerlijke en betrouwbare informatie over warmtepompen voor u beschikbaar. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stel dan hier uw vraag.

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk en energiezuinig alternatief voor de traditionele verwarmingsketel en de aardgasaansluiting. Een warmtepomp zorgt voor een comfortabele temperatuur in uw woning en zorgt ook voor warm water in de keuken en badkamer.

Om een warmtepomp aan te schaffen is een investering nodig. Een investering die zich altijd terugverdient. Door te kiezen voor duurzaam verwarmen, kiest u voor comfort én een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Door uw woning duurzaam en energiezuinig te verwarmen bespaart u minimaal 50% op uw energierekening. Bovendien gaat een warmtepomp drie keer langer mee dan een cv-ketel en heeft u geen airconditioning meer nodig.

Een warmtepomp is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Het warmtepomp stoot namelijk veel minder CO2 uit dan een traditionele verwarmingsketel.

Meer informatie over warmtepompen

Wilt u graag meer informatie over warmtepompen of heeft u een specifieke vraag?

Neem dan vrijblijvend contact op. De Warmtepompspecialist neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

Neem contact op