Warmtepomp plaatsen

Voor woningen, kantoren en bedrijfspanden

Of u nu een woning bezit of eigenaar bent van bedrijfsonroerend goed, investeren in duurzame energie is altijd een goed idee! Er zijn meerdere manieren om uw woning, kantoorpand of bedrijfshal te verduurzamen. Het laten plaatsen van een warmtepomp is er één van. Bovendien is het een slimme investering, want een warmtepomp zorgt voor lage energielasten, heeft een hoog rendement, is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur.

Warmtepomp voor particulieren

Een traditionele verwarmingsketel en aardgasaansluiting? In sommige woningen is dit niet meer nodig, omdat de warmtepomp een milieuvriendelijk en energiezuinig alternatief is. Een warmtepomp zorgt voor een comfortabele temperatuur in uw woning en voor warm water in de keuken en badkamer.

Hybride warmtepompen en lucht-waterwarmtepompen zijn vooral geschikt voor bestaande woningen. Laat u een nieuwe woning bouwen, dan is een aardwarmtepomp meestal de beste keus.

Wilt u meer weten over warmtepompen of meteen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? De Warmtepompspecialist rekent graag voor u uit hoeveel u kunt besparen en wat de terugverdientijd van een warmtepomp is.

Warmtepomp voor bedrijfsonroerend goed

Bent u eigenaar van een bedrijfspand of maakt u plannen om een nieuw kantoor, een nieuwe bedrijfshal of een nieuw distributiecentrum te bouwen? Dan denkt u waarschijnlijk na over duurzaam bouwen. Duurzaamheid en het plaatsen van een warmtepomp gaan hand in hand.

Uiteraard zorgt een warmtepomp ervoor dat de energielasten omlaag gaan. Uw pand duurzaam verwarmen met een warmtepomp heeft nog meer voordelen. De Warmtepompspecialist zet alle voordelen graag voor u op een rij.

Een warmtepomp:

  • Zorgt voor een besparing op energiekosten;
  • Is milieuvriendelijk;
  • Zorgt voor een gezond binnenklimaat en een goede luchtkwaliteit;
  • Is een bewijs van maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • Maakt uw bedrijfspand waardevast en makkelijker te verkopen.

Heeft u vragen of wilt u graag weten of een warmtepomp geschikt is voor uw bedrijfspand?

Waarom kiezen installateurs voor De Warmtepompspecialist?

Naast particulieren en vastgoedeigenaren, kiezen ook installateurs voor De Warmtepompspecialist. Waarom? Omdat De Warmtepompspecialist:

  • Eerlijke en betrouwbare informatie geeft over warmtepompen;
  • Advies op maat geeft en gratis en vrijblijvend offertes opstelt;
  • Een door Rijkswaterstaat erkend bedrijf is en voldoet aan de kwaliteitseisen die gesteld zijn in de bouwrichtlijn 6000-21.
  • Zorgt voor de bronboring(en), de warmtepomp plaatst en het afgiftesysteem – de vloerverwarming – aanlegt en installeert.

Bent u installateur en krijgt u steeds meer vragen van klanten over warmtepompen? Neem dan contact op om te bespreken hoe De Warmtepompspecialist u van dienst kan zijn.

Contact met de Warmtepompspecialist

Heeft u een specifieke vraag, of wilt u graag meer informatie over lucht-waterpompen?

Neem dan vrijblijvend contact op. De Warmtepompspecialist neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

Neem contact op