Wie zijn wij

Wie zijn wij

Toen duurzaamheid nog niet zo hoog op de agenda stond als nu, hield De Warmtepompspecialist zich al bezig met duurzame energiesystemen. In het jaar 2000 heeft De Warmtepompspecialist één van de eerste warmtepompen in Nederland geplaatst. Sindsdien levert en installeert De Warmtepompspecialist dagelijks warmtepompen om woningen en bedrijfspanden duurzaam en energiezuinig te verwarmen.

Kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand. De Warmtepompspecialist is een door Rijkswaterstaat erkend bedrijf en voldoet aan de kwaliteitseisen die zijn gesteld in de bouwrichtlijn 6000-21 (BRL-6000-21). Voor u betekent dit dat De Warmtepompspecialist zich houdt aan de regels en voldoet aan eisen rondom arbo, veiligheid en milieu. De Warmtepompspecialist werkt uitsluitend met gekwalificeerd en competent personeel.

Wat doen we precies

De Warmtepompspecialist is specialist op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen met behulp van warmtepompsystemen. Laat u een nieuwe woning bouwen of bent u van plan uw huidige wonen te verbouwen? Betrek De Warmtepompspecialist zo vroeg mogelijk bij uw plannen.

De Warmtepompspecialist adviseert u graag en regelt de complete installatie van het warmtepompsysteem. We leggen ook lagetemperatuurverwarming aan, zoals vloerverwarming en convectoren. Zo weet u zeker dat u straks comfortabel, duurzaam en energiezuinig woont.

Dealer

De Warmtepompspecialist is dealer van de merken Clausius en Stiebel-Eltron.

      

Wilt u meer over ons weten?

De Warmtepompspecialist stelt zich graag aan u voor.

Neem contact op