Wie zijn wij?

Toen duurzaamheid nog niet zo hoog op de agenda stond als nu, hield De Warmtepompspecialist zich al bezig met duurzame energiesystemen. In het jaar 2000 heeft De Warmtepompspecialist één van de eerste warmtepompen in Nederland geplaatst. Sindsdien levert en installeert De Warmtepompspecialist dagelijks warmtepompen om woningen en bedrijfspanden duurzaam en energiezuinig te verwarmen.

Wat doen wij?

De Warmtepompspecialist is specialist op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen met behulp van warmtepompsystemen. Laat u een nieuwe woning bouwen of bent u van plan uw huidige wonen te verbouwen? Betrek De Warmtepompspecialist zo vroeg mogelijk bij uw plannen.

De Warmtepompspecialist adviseert u graag en regelt de complete installatie van het warmtepompsysteem. We leggen ook lagetemperatuurverwarming aan, zoals vloerverwarming en convectoren. Zo weet u zeker dat u straks comfortabel, duurzaam en energiezuinig woont.

Dealer

Wij zijn dealer van 3 exclusieve merken:

Waterkotte: Hoogste kwaliteit in “aan/uit” warmtepompen.
Thermia: Uitmuntend in modulerende bodem warmtepompen.
Caldameg: Onderscheidend in hoge temperatuur warmtepompen. (CO2)

Uiteraard kunnen wij ook alle gangbare warmtepomp-merken welke via de groothandel beschikbaar zijn in overleg leveren en installeren!